Petak, 26. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje

ALFALAB povodom 5.rođendana daje 20% popusta na SVE analize

Laboratorija Alfalab u utorak, 22.10.2019. obilježava 5 godina postojanja i tom prilikom daje 20% popusta na preko 2.000 različitih analiza. U centralnoj laboratoriji, na adresi Milana Tepića 27 (kod apoteke 1.Maj) možete uraditi analize sa popustom, a i očekuje vas slatko iznenađenje.

Laboratorija iz oblasti biohemije  ALFALAB osnovana je 2014. godine.  Prva laboratorija otvorena je na adresi Milana Tepića 27 (kod apoteke 1.Maj), a potom su počeli sa radom u Lazarevu, Gradišci i Kotor Varošu, a najavljaju i skoro otvaranje nove, pete Alfalab laboratorije.

Kako kažu u Alfalbu, njihova misija je pružiti korisnicima visoko kvalitetne usluge iz oblasti biohemije, hematologije, mikrobiologije i patohistologije, a jedan od najvažnijih ciljeva laboratorije “Alfalab” je osigurati zadovoljstvo korisnika usluga kvalitetom nalaza i dobrom profesionalnom praksom.

Laboratorija je opremljena najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu. Informacioni sistem je omogućio stvaranje baze podataka svih pacijenata, koja sada ima preko 3000 stalnih pacijenata.

U svim Alfalab laboratorijama možete uraditi preko 2.000 različitih analiza:

– Alfalab centar u ulici Milana Tepica 27. kod apoteke 1. maj Telefon za informacije: (051/218-448)

– Alfalab Lazarevo u ulici Ilije Garašanina 1. u banjalučkom naselju Lazarevo, preko puta ambulante porodične medicine Telefon za informacije: 051-963-385

Laboratorija Alfalab u opštini Kotor Varoš se nalazi na adresi: Stefana Nemanje bb., preko puta Tropic marketa Telefon za informacije: 051-941-199

– Laboratorija Alfalab u Gradišci se nalazi na adresi: Kozarskih brigada bb Telefon za informacije: 051-453-070

U Alfalab laboratorijama se radi preko 2.000 različitih analiza, između ostalih, kompletna krvna slika i urin mogu se dobiti za desetak minuta, biohemijske analize, kao i hormoni štitne žlijezde gotovi su za nekoliko sati, a tumor markeri i virusi  u toku od 24 sata nakon vađenja krvi.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech