Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Kultura & Obrazovanje

Uz Excel obuku dodatni bonusi vrijedni 57e

Uvek se trudimo da kreiramo sjajne dodatne materijale i bonuse za sve naše obuke koje organizujemo što je naravno slučaj i sa Excel radionicom koju organizujemo 27. i 28. februara.

U nastavku je pregled samo nekih od bonusa koje ćete dobiti nakon obuke i kratko pojašnjenje na koji način će vam pomoći da primenite sve što ste naučili već sledećeg dana.

NISTE SIGURNO KAKO DA SVE PONOVITE NAKON OBUKE?

Plan implementacije (vrednost 7€)

Za vas smo pripremili plan implementacije koji predstavlja korak po korak vodič koji će vam pomoći da za samo nekoliko sati ponovite sve što smo zajedno prošli na obuci. Ovaj vodič je podeljen na 12 modula (sve što prolazimo tokom obuke) i unutrar svakog modula se na jednoj strani nalazi rezime modula kao i najvažnije stvari koje treba da znate. Nakon toga se nalazi prostor za beleške koji možete koristiti da biste ponovo prošli kroz materijal

Uzorak plana implementacije možete preuzeti ovde.

ŽELITE DA UPAMTITE SVAKI DETALJ?

Skripte 1. i 2. dana (vrednost 7€)

Nakon obuke dobijate skripte u kojima se nalazi sve što je rađeno tokom obuke korak po korak napisano sa sve slikama ekrana. Ovo će vam omogujćit ida proverite da li ste nešto propustili da zapišete tokom obuke, te da se podsetite određenih detalja ukoliko ih zaboravite.

Uzorak skripte prvog dana možete preuzeti ovde.

ŽELITE BRZO REŠENJE KADA NSITE SIGURNI ŠTA TREBA DA URADITE?

3 ček liste za lakšu primenu naučenog (vrednost 7€)

Dobijate sheme na po jednoj stranici koje možete koristiti u svakodnevnom radu:

  • Shema – Kako rade Pivot tabele. Ova shema vam objašnjava na jednostavan način kako rade pivot tabele i možete je koristiti kao gotov alat kada pravite određeni izveštaj Pivot tabelema koji će vam pomoći da utvrdite koji elementi treba da budu uključeni u građene Pivot tabela
  • Lista – Kada treba primeniti određene funkcije. Za sve funkcije koje budemo prolazili tokom obuke pripremili smo vam listu u kojima navodimo realne poslovne primere kada ih možete koristiti
  • Shema – Kako radi Vlookup. Ova shema u formi grafičkog prikaza objašnjava suštinu Vlookup funkcije i načina na koji radi

POTREBNE SU VAM IDEJE ZA PRIMENU NAUČENOG?

4 elektronske knjižice (vrednost 16€)

  • E-Knjižica – Vlookup – primena u poslovanju. U ovoj knjižici vam detaljno objašnjavamo sve što treba da znate o Vlookup funkciiji i dajemo konkretne primene iz svakodnevnog poslovanja.
  • E- Knjižica – Pivot tabele – primena u poslovanju. U ovoj knjižici vam detaljno objašnjavamo sve što treba da znate o Pivot tabelama i dajemo konkretne primene iz svakodnevnog poslovanja.
  • E- Knjižica – 7 načina da radite brže i tačnije u Excel-u. Objašnjavamo 7 stvari koje treba da naučite da radite u Excel-u kako biste bili produktivniji.
  • E-knjižica – 10 malih Excel trikova. Izdvojili smo za vas 10 malih i moćnih Excel trikova koji će vas sigurno ubrzati u svakodnevnom radu.

Mislim da smo se razumeli. SVE ŠTO JE POTREBNO da biste naučili Excel dobijete ukoliko se registrujete za Excel radionicu.

P.S.

Samo do ponedeljka 15. februara do kraja dana uz sve ove sjajne bonuse obezebđujete i video obuku Online Excel radionica (vrednost 17€) koja sadrži više od 6 sati snimljenih video lekcija koji su sjajna dopuna radionice uživo.
Ne propustite ovu priliku i registrujte se sada.

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech