Subota, 20. Aprila 2024.
Preduzetništvo

Vesna Račić na konferenciji “Kako postati uspješan”

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam još jednog sjajnog učesnika predstojeće konferencije “Kako postati uspješan” koja se održava u hotelu Bosna, 24. 5. 2018. godine sa početkom u 18.00 časova.

Njeno ime je Vesna Račić, a svima nam je dobro poznata po svojoj emisiji Ženski kutak.

Vesna je rođena 08.06.1979. godine u Banjoj Luci i diplomirala je odnose s javnošću. Trenutno priprema svoj master rad na temu političkih odnosa s javnošću, a njena dosadašnja karijera okićena je sa 20 godina radnog iskustva.

“Izrevoltirana time što se medijski prostor daje osobama koje to ne zaslužuju (starletama i estradnim zvijezdama), a oduzima ženama koje su doktorke, pravnice, ekonomisti, sportistkinje, književnice itd, pokrećem svoju autorsku emisiju ‘Ženski kutak’ 3013. godine. Cilj je bio promocija uspješnih žena”, navodi Račićeva i ističe kako kroz emisiju obrađuje teme kao što su zdravlje, prirodna ljepota, kao i rušenje tabu tema.

Snimljeno je i emitovano preko 250 emisija, širom BiH. Emisija se emituje na Elta TV, a njena prodkcija je nezavisna. Cilj emisije je da mlade djevojke svoje uzore traže među uspješnim ženama i da lakše pronađu svoj put i posao koji će voljeti.

“Kao klasični blizanac jako sam radoznala, volim da putujem, upoznajem nove ljude i ne želim da odrastem. U posao koji radim sam zaljubljena. Za mene je uspjeh raditi ono što voliš i biti zadovoljan sobom”, navodi Račićeva i naglašava kako uspješne osobe uvijek imaju osmijeh na licu i ne dozvoljavaju da ih problemi skrenu s puta, te ne dozvoljavaju da problemi upravljaju njima, oni upravljaju problemima.

Iz organizacije konferencije “Kako postati uspješan” navode da će prisustvo i iskustvo Vesne Račić mnogo značiti publici koja će posjetiti konferenciju 24. maja, te da će Račićeva skupa sa drugim učesnicima doprinijeti pozitivnoj atmosferi koju pruža ovakav vid druženja sa posetiteljima.

“Svaki govornik naše konferencije donijeće jedno novo iskustvo i obogatiti naša dosadašnja znanja. Svi posjetioci imaće priliku učestvovati u programu te kroz diskusiju unaprijediti svoje stečene vještine u tom famoznom putu ka uspjehu. Mi se nadamo da ćemo opravdati povjerenje naših posjetitelja i da ćemo uživati i više nego na prošloj konferenciji koja je bila zaista uzbudljiva i poučna”, izjavila je Vesna Krminac Kretić.

Ukoliko i vi želite biti dio ove priče rezervišite svoje mjesto na vrijeme, a kao znak dobrodošlice organizatori su za vas spremili nagrade koje će definitivno donijeti još širi osmijeh na lice.

Sponzori koji su među prvima prepoznali značaj konferencije:

Tussilago d.o.o.

Cafe Restoran Le Coq

Tvornica obuće Bema

ZU Stomatološka ambulanta sa zubotehničkom laboratorijom „dr Đurić“

Zu Stomatološka ambulanta Dub-Dent

Stomatološka ambulanta dr Katarina Bilbija

 TC Zenit

 Butik Belloro

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na broj telefona 065 657 444 ili e-mail vesna@itdmarketing.com.

(Gradski magazin)

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech