Četvrtak, 29. Februara 2024.
Puls Grada

Željko Dubravac na čelu Regionalnog odbora DNS Banja Luka

Željko Dubravac iz Čelinca jednoglasno je izabran za predsjednika Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza Banjaluka na sjednici Odbora koja je održana juče (28.2.2019) u Banjaluci.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, Dubravac je, između ostalog, izrazio zadovoljstvo što pripada timu DNS-a koji posjeduje moralne, stručne i političke kvalitete, s tim da ukazano povjerenje predstavlja čast, ali istovremeno i veliku odgovornost.

“DNS je tu, sa starim i novim članstvom, novom energijom, znanjem i iskustvom. Cilj DNS-a je da bude jedna od dvije najjače partije u banjalučkoj regiji. Taj cilj nije neostvariv i on zavisi isključivo od nas samih”, poručio je Dubravac.

Za potpredsjednika je izabrana Daliborka Kerezović iz Kotor Varoša.

Dragutin Rodić, generalni sekretar Demokratskog narodnog saveza, koji je prisustvovao sjednici Regionalnog odbora je poručio da je DNS konsolidovao svoje redove, te da je nakon političkih turbulencija postao snažniji nego što je to nekada bio.

Rodić smatra da posljednji politički skupovi DNS-a, uključujući i predstojeću Izbornu skupštinu DNS-a Banjaluka, predstavljaju dokaz snage i veličine partije na političkom nebu Republike Srpske.

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech