Subota, 20. Aprila 2024.
Dom & Enterijer

Dekor Stil: Manjim korekcijama napravite velike promjena u vašem životnom i radnom prostoru

Manjim korekcijama napravite velike promjena u vašem životnom i radnom prostoru

Osvežite prostorije svijetlim tonovima jer stižu ljepši dani. Bilo da želite unijeti proljećnu svježinu ili razmišljate kako odavno niste ništa promijenili, za vas smo pripremili provjeren stručni savjet kako bi vaš prostor učinili ljepšim, prijatnijim a da pri tom nećete biti izloženi velikom finansijskom trošku.

Nove zavjese i paravani – ko novi dom

Kada pomislimo na uređenje stana prvo što nam na pamet pada je trošak ali se pri tom zanemaruje činjenica da sitnim promjenama možete unijeti potpuno novi sjaj u svoj životni ili randi prostoru.

Male promjene kao što je promjena zavjesa i paravana stvoriće vam ljepšu i prijatniju atmosferu baš tamo gdje zasigurno provodite najljepši dio svog vremena.

Da bi se zamijenile zavese i dodali paravane nije potrebno mnogo novca, ni vremena.

Dovoljno je da se odlučite na promjenu a tada ste na pola posla.

Druga polovina posla zna vas dovesti u dilemu koje zavjese izabrati, koji dizajn, dezen, material, da li prozračne ili tamne, kakve boje kombinovati. Za to vam pronalazimo rješenje, stručni tim DEKOR STIL-a će vam riješiti sve vase nedoumice.

DEKOR STIL posluje dugi niz godina sa poslovnicama u Prnjavoru I Banjoj Luci te svakodnevno besplatno svojim kupcima daje idejno rješenje za dekortivno uređenje prostora. Rade sve po mjeri i želji kupca, šalju širom Bosne i Hercegovine I u inostranstvo dok za veće projekte izlaze na teren.

Za više informacija posjetite web sajt ILI Facebook stranicu DEKOR STIL-a.

Web sajt OVDJE

Fb stranicu OVDJE

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech