Četvrtak, 2. Maja 2024.
Preduzetništvo

TUSSILAGO Centar za komplementarnu medicinu – BIZNISPROMO IV

Jedinstveni centar za komplementarne metode liječenja u Republici Srpskoj/Bosni i Hercegovini osnovan je u januaru 2017. godine kako bi djelovao u smjeru širenja svijesti o individualnom shvatanju opozitnih stanja čovjeka tj.zdravlja i bolesti.

Predstavnica – (osnivač vlasnik) PANELISTA NA IV BIZNISPROMO KONFERENCIJI Dušana Tanasić je Međunarodno registrovan i licenciran terapeut za navedene metode.

U srijedu, 05.06. u našem gradu imamo intersantnu konferenciju na kojoj je Dušana Tanasić – Tussilago d.o.o. panelista i sponzor konferencije. Ulaz je bespalatan za sve naše građane. Želite li prisustvovati? Besplatan ulaz + zanimljive nagrade! Obavezna je prijava na tel: 065 657 444 ili mail: vesna@itdmarketing.com

Dušana Tanasić je magistar farmacije, osnovne studije je završila u Banjoj Luci sa priznanjem student generacije 1999./2005.

Nakon deset godina rada u struci, iskustva kroz savjetovanje pacijenata radom u apoteci postaje polaznik Škole za homeopatiju pri HUKOM-u Zagreb. Tokom školovanja ostvaruje kompetenciju i ponudu za edukaciju Bachovog praktičara pri Bachovom centru Mount Vernon u blizini Londona i savjetnika za Schuesslerove soli i analizu lica pri ATIFA grupaciji.

U proljeće/ljeto 2017. postaje  sertifikovana homeopatkinja, savjetnica i učiteljica za Schuesslerove soli i analizu lica. Kroz tri edukacijska nivoa od maja 2016. do januara 2018. godine stiče sertifikat registrovanog Bachovog praktičara(BFRP).

U saradnji sa Annah centrom za homeopatiju i potporu zdravlja obavlja edukaciju za Schuesslerove soli i analizu lica na području Bosne i Hercegovine.

Učestvovala je na međunarodnom seminaru „The Other song“akademije i klinike u Mumbai-u za „Eight box method“ u homeopatiji metodom osjeta pod vodstvom dr Rajana Sankarana u februaru 2018.godine.

Predavač je na DHU akademiji od maja 2018. godine u oblasti Schuesslerovih soli u saradnji sa Alpen pharma Beograd. Organizator je prve edukacije za Schuesslerove soli u Banja Luci maja tekuće godine. Bezuslovnu i prijateljsku saradnju ima sa primarijusom dr specijalistom interne medicine i dipl.homeopatom Ljiljanom Bajić Bibić osnivačem Nutribios-a. Kontinurianim sticanjem znanja već može da govori i o iskustvu sa pomenutim metodama koje primjenjuje kroz konsultacije u svom Centru.

 

 Više o Tusilago d.o.o.

“Posmatramo čovjeka kroz njegove um,emociju i fizičko tijelo.U skladu sa uzrokom nastalog disbalansa predlažemo metodu tretiranja tegobe/bolesti i podrške/prevencije zdravlja.Kontinuiranim praćenjem u procesu primjene jedne ili više metoda i „dvosmjernim“ zalaganjem učestvujemo u pozitivnim promjenama  navika životnog stila pojedinca,prihvatanju okolnosti i uzroka.

Pružamo usluge konsultacija u dole navedenim metodama:

  • Homeopatija
  • Bachove kapi
  • Schuesslerove soli i analiza lica

 

Uskoro očekuje novu saradnju i edukaciju iz srodnih oblasti koje će dati još savremeniju, potpuniju i srodniju podršku životnoj/vitalnoj sili svakog čovjeka od rođenja pa nadalje” – izjavila je za naš portal Dušana Tanasić.
Za više informacije posjetite www.tussilago.ba

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech