Petak, 26. Aprila 2024.
Preduzetništvo Puls Grada

Milena Vrhovac – Bor d.o.o. – Panelista Biznispromo IV

PANELISTA NA IV BIZNISPROMO KONFERENCIJI je Milena Vrhovac direkor i vlasnik porodične firme Bor d.o.o iz Gradiške. Preko 25. godina uspješnog porodičnog poslovanja i rukovođenja koje je proisteklo iz RADA I CJELOŽIVOTNOG UČENJA sa posebnim akcentom na menadžment i komunikologiju.

Milena je dobitnica nekoliko nagrada i priznanja. Aktivna je u afirmaciji ženskog preduzetništva, te veću vidljivost poslovnih žena i njihov uticaj na ekonomiju i društvo u cjelini.

U srijedu, 05.06.2019. sa početkom u 18 časova, (hotel Bosna kristalna sala) u našem gradu imamo vrlo intersantnu konferenciju na kojoj je panelista Milena Vrhovac – Ekonomista, menadžer, direktor i vlasnik porodične firme Bor d.o.o. na temu “Edukacija, prezentacija i promocija preduzetništva u RS”.

Želite li prisustvovati? Ulaz na konferenciju za sve naše građane je bespalatan + zanimljive nagrade!
Obavezna je prijava na tel: 065 657 444 ili mail: vesna@itdmarketing.com

Bor d.o.o.

“Veoma bitan elemenat enterijera svakog prostora je svakako nameštaj. Nameštaj koji mi proizvodimo, unutrašnjem prostoru daje dušu,stvara secaj topline, udobnosti i sigurnosti.”

Preduzece “Bor” d.o.o. osnovano je 1993. godine mada je privredna aktivnost zapocela 1987. godine kada je registrovana stolarija “Vrhovac” S.Z.R., koja je poslovala do pocetka rata.

Osnivac i vlasnik je Mladen Vrhovac iz porodice sa višegodišnjom tradicijom u preradi drveta. Preduzece se do 2000. godine bavilo proizvodnjom ulaznih vrata i balkonskih ograda, a od tada mijenja proizvodni program, ne prekidajuci proizvodnju, u prooizvoaca trpezarijskih stolova i stolica. Modernizacijom proizvodnih kapaciteta preduzece ce znacajno poboljšati ekonomske efekte, i stvoriti ekonomski osnov za uspješan razvoj u narednom periodu.

Sav raspoloživi kapital i ostvarena dobit, ulagana je u modernizaciju proizvodnih kapaciteta. Izgrađene su nove proizvodne hale sa novom opremom koja je omoguićila znatno proširenje obima proizvodnje. Uz visok kvalitet rada, dobro osmišljene promotivne aktivnosti i povoljne cijene proizvoda, preduzeće može uspješno plasirati proizvode kako na domaće, tako i na inostrano tržište.

Osnovni cilj je da proizvodi mogu zadovoljiti kriterije vezane za kvalitet i moderan izgled, te zahtjeve kupaca. Do sada smo se dokazali na tržištu kvalitetom. Kvalitet naših proizvoda potvrđen je atestom od certificirane kuće za sistem upravljanja prema ISO 9001:2008, područje primjene, projektovanje i proizvodnja stolica i stolova od punog drveta. Našoj firmi je 24. aprila 2011. god. dodijeljena povelja Skupštine opštine Gradiška, za posebne zasluge u razvoju opštine Gradiška, i značajna ostvarenja u oblasti privrede. Naš uspijeh zasnovan je na visokom kvalitetu naših programa, bogatoj ponudi raznovrsnih artikala, visoko profesionalnom nivou usluge naših proizvoda, kao i brigom za svakog pojedinog kupca, čijim spečificnim zahtjevima pristupamo sa maksimalnom pažnjom i kreativnom ozbiljnošcu.

Proizvodni program koji čine trpezarijski stolovi i stolice, kao i stolice i stolovi koji se koriste u opremanju ugostiteljskih objekata “izvedenih” iz naših modela i “osmišljenih” kroz zajedničku saradnju s klijentima.

“BOR” sutra… Naša želja je da svojim radom, i profesionalnim odnosom prema poslu ostanemo pouzdan partner dosadašnjim klijentima, i da steknemo poverenje novih klijenata, kao i da iz naše proizvodnje izađe još mnogo lijepih i kvalitetnih modela stolova i stolica, možda na prijedlog i ideju nekoga od Vas.”

 

Izvor: biznispromo.com

 

 

Komentar na članak

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech