Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Ljepota & Zdravlje

Dr Đurić savjetuje: Vrste radova na implantatima

“Najpopularnije vrste radova na implantatima kod pacijenata su mostovi koji se ne skidaju ili se uslovno skidaju, tačnije, može ih skinuti samo stomatolog.

Jedna vrsta takvog rada su srew retained bridge – most na šrafljenje, koje po potrebi i radi kontrole može skinuti samo stomatolog u ordinaciji.

Druga vrsta radova na implantatima su cementirati mostovi koji se ne mogu skidati i identični su mostovima koji se postavljaju na brušenim zubima.

Iako su među pacijentima omiljeni mi moramo istaći težinu i zahtevnost čišćenja i održavanja oralne higijene koja je daleko zahtevnija nego kod radova kod kojih pacijent može sam da skine.

Ono što vam želimo istaći kroz ove tekstove je to da na implantatima postoji širok spektar vrsta radova koje ćemo vam predstavljati i opisivati.

Svakako je za svakog pacijenta potrebno napraviti detaljan pregled sa potrebnim snincima i za svakog pacijenta donijeti induvidualno i najbolje rešenje za njegovo postojeće stanje.”

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.[dr Đurić]


Više o “dr Đurić” možete pogledajte na web stranici: www.dr-djuric.com

Dr Đurić u saradnji sa portalom biznispromo.com daje pogodnosti za izradu protetskih radova, više informacija za popust i preuzimanje kupona možete dobiti OVDJE.

 

Naslovna
Puls Grada
Preduzetništvo
Sport
Ljepota & Zdravlje
Kutak za roditelje
Dom & Enterijer
Kultura & Obrazovanje
Gastro
Putovanja & Zanimljivosti
Auto Moto & Hi Tech